Opstartdagboek

Welkom bij Startup Diary

Ik ben al heel lang bang om mijn persoonlijke verhaal te vertellen en mijn gezicht te laten zien op sociale media, omdat ik mijn zakelijke en privéleven graag privé houd. Maar omdat velen vermoeden dat een zielloos bedrijf dat alleen op zoek is naar geld achter een professionele en nuchtere acteeraccount, heb ik mezelf beetje bij beetje meer opengesteld, uiteindelijk alle zorgen overboord gegooid en onlangs liet ik me op Instagram zien.

So here we go. Dat is waar ik nu ben. Toestaan, Mel, koffieminnende vrouw in haar midden dertig, ontnuchterd door tientallen jaren van “normaal” werkend leven, maar vol creativiteit en joie de vivre, klaar om de wereld te verrukken met mijn coole ideeën – als je het me toestaat. Als je niets doen met sarcasme en eerlijkheid, ben je helaas op het verkeerde adres. In het geval van “Ciao Cacao”, was het leuk dat je me bezocht, maar ik denk dat je me niet gelukkig zult maken. Ik ben meestal heel rechttoe rechtaan, ik heb meestal altijd een los gezegde op mijn lippen, maar ik denk nog steeds dat veel diplomatie en de goede oude “aardig tegen elkaar zijn”.

Gelukkig heb ik alleen maar positieve reacties op mijn “uitje” op Instagram (yay!!!), maar het is ook te wijten aan mijn mooie, fantasierijke en schattige volgelingen. Wat verbaasde me positief dat in tijden van internet trollen, haat opmerkingen en online morele apostelen, zo veel leuke, creatieve en vooral ontspannen mensen ravotten met mij op de rekening. Je zou graag een praatje in de DMs en opmerkingen. Nou, mijn gemeenschap is gewoon de beste en een beetje rust, vreugde, pannenkoek 😉 heeft nooit pijn gedaan.

Dus een of andere manier was het alleen maar eerlijk en op het moment om een beetje meer van mij een beetje meer te geven, zodat iedereen die mij gesteund in een of andere vorm kan zien wie er achter Lani Art en dat ik (aandacht zelf-lof!) is eigenlijk heel cool.

Daarom heb ik voor 2020 besloten om wat meer gas te geven op sociale media en mijn blog en je veel goede redenen te geven om me te volgen en een beetje van me te houden. U zult waarschijnlijk zien mijn mooie gezicht vaker nu en als je tijd en verlangen u mijn weg te begeleiden naar zelfstandige hier in mijn nieuwe blog serie Startup Diary.

Wat staat je dit jaar te wachten? Ik heb veel dingen gepland en toen ik ze hier trompet, zet ik mezelf onder druk om alle coole ideeën uit te voeren. Allereerst wil ik u vertellen een beetje over hoe het tot stand kwam dat ik hier nu ben en wil mezelf vestigen als een online retailer. Het hele nare verhaal. Let’s spill the tea! Afgezien van de Daily Soap-verdachte plot, wil ik u kennis laten maken met even ongelooflijke kunstenaars die iets hebben verloren op Instagram of gewoon verdienen nog meer liefde en steun. Dus het gaat hier echt kleurrijk zijn! Bovendien, het eerste wat je hier leren is wanneer nieuwe producten zal komen of hoe lang je daadwerkelijk zal werken aan een dergelijk product totdat het ziet het licht van de dag. Daarnaast ben ik van plan om u te verrassen met een paar freebies. Als je suggesties, wensen of ideeën hebt voor de blog, Instagram of producten, ga er dan mee weg! Ik ben altijd geïnteresseerd in uw mening en opbouwende kritiek. De snelste manier om dit te doen is via Instagram, maar je ook contact met mij opnemen hier in de comments, per mail of op de andere social media kanalen. Dat was het met de eerste bijdrage van Startup Diary.

Aan al diegenen die mij zo waanzinnig tot nu toe hebben gesteund en vergezeld – dank u voor alles, met heel mijn hart! Dat waardeer ik zeer.
En voor iedereen die nieuw zijn hier – Welkom, leuk dat je er bent! Laten we van 2020 samen een gaaf, creatief jaar maken!

xoxo Jouw Mel ♥

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *