Bullet Journal,  Tips & trucs,  YouTube

Oh God, nu doet ze YouTube …

Hey Sunshines!
Wow… wie had dat gedacht. Ik ging onder de YouTubers. Een paar dagen geleden pakte ik de camera en net gefilmd mijn nieuwe Bullet Journal setup voor oktober met de trendy Harry Potter thema. Na dagen van de bestrijding van de technologie, ik eigenlijk in geslaagd om mijn eerste YouTube-video uploaden vandaag 😀
Kijk eens of de kwaliteit kan een beetje beter, ik leer elke dag en het hele ding kwam over onder tijdsdruk. Voor de eerste poging ben ik heel tevreden en hoop dat je geniet van de video en laat je inspireren voor je eigen dagboeken en tekeningen. Natuurlijk ben ik ook erg blij met elk abonnement van mijn kanaal en elke Like van jullie!
By the way, de volledige maandelijkse setup voor oktober zou zijn geweest veel te lang, dus er zijn verschillende video’s over. De maandelijkse en wekelijkse spreads zullen volgen in de komende dagen. Schrijf me als je meer wilt weten over Bullet Journal weten, hebben vragen of suggesties.
Heb een geweldige dag!
xoxo Mel van Lani Art ♥

Bullet Journal Setup oktober – Harry Potter Thema Zweinstein

Leave a Reply

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert