Allgemein

Het is eindelijk hier …

Hey Sunshines!

Het is met grote trots dat ik u kan aankondigen dat lani Art’s tweede product online is!!! Mag ik presenteren:

♥ De Lani Art Bullet Journal in roségoud! ♥

Voor alle Bullet Journal fans heb ik een mooie maar functionele notebook ontwikkeld die alle problemen van creatief journaling oplost: eindelijk fatsoenlijk, dik papier in puur wit dat geen pennen laat doorbloeden. Geen lelijke en opvallende logo’s en reliëf op de voorkant. Een subtiel stipraster dat zichtbaar genoeg is om te schilderen, maar bijna onzichtbaar als je naar het totaalbeeld kijkt. Geen onnodige index- en uitlegpagina’s of nummering die niet passen bij het verwijderen van pagina’s. En het beste van alles: Eindelijk een Bullet Journal met boterzachte faux lederen cover in prachtig reflecterend roségoud! Zeker uniek op de markt. Tijdens de ontwikkeling was ik zeer bezig met een schone, klassieke stijl en de meeste zullen het zeker met mij eens dat minder soms meer is. Want juist het eigen flexibele ontwerp vormt de Bullet Journal methode. Ik hoop dat je ervan geniet en kijk uit naar uw feedback. Denk je dat ik meer kleuren moet brengen? Zo ja, wat vind je ontbreekt op de markt? Ik zou een aantal ideeën in mijn hoofd …

xoxo Mel van Lani Art ♥

Leave a Reply

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert